Goed gevulde orderportefeuille voor 2023

2023 belooft een druk jaar te worden! Zo staan er voor de komende maanden heel wat projecten in de steigers en zullen onze uitvoeringsactiviteiten op volle toeren draaien.

Onze bouwafdeling gaat aan de slag met de bouw van verschillende openbare projecten, zoals bijvoorbeeld de bouw van een kinderdagverblijf in Beveren, het nieuwe trainingscomplex voor de jeugd van Beerschot in Wilrijk, de uitbreiding van een kantoor van de Federale Politie op de Luchthaven van Zaventem en het bouwen van sociale woningen in Vorselaar en Duffel.

Daarnaast zitten er vanuit DCA Woonprojecten, onze eigen ontwikkelingsafdeling, nog heel wat residentiële bouwprojecten in de pijplijn voor 2023, onder andere in Mechelen, Waasmunster, Schilde en Vilvoorde.

Ook onze infra-afdeling heeft een goed gevuld orderboek met de uitvoering van nieuwe wegenbouwprojecten in onder andere Mechelen, Keerbergen, Zonhoven, Puurs, Sint-Truiden, Hoogstraten, Hemiksem, Rotselaar, Lanaken, Niel en Nieuwerkerken.

We kijken uit naar een druk werkjaar! Uiteraard kunnen we dit niet realiseren zonder ons fantastische medewerkers, die elke dag opnieuw met volle overtuiging en passie het beste van zichzelf geeft om samen te bouwen aan de toekomst.