Een specialisatie voor elke vraag

Bij DCA Infra richten we ons op allerhande infrastructuurwerken. We hebben namelijk heel uiteenlopende klanten die allemaal gebruik maken van onze brede waaier aan competenties. Zo staan we bekend om onze specialisatie in het aanleggen van grote collectoren en ondergrondse constructies – vaak in combinatie met speciale funderingstechnieken. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid machinepark.

We kunnen ten slotte altijd gebruik maken van onze ondersteunende diensten, waaronder een eigen studiedienst, signalisatiedienst, landmeters,… Door onze verschillende expertises slim op elkaar af te stemmen, bieden we elke keer de hoogste kwaliteit en een afwerking met oog voor detail.

Rioleringswerken

Binnen DCA Infra zijn we onder andere gespecialiseerd in rioleringswerken. Onze teams beschikken over de juiste materialen en kennis om bij elk bouwproject een veilig, economisch en ecologisch resultaat voor te leggen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad.

Omgevingsaanleg

Bij elk totaalproject zijn robuuste en betrouwbare verhardingen in compacte materialen van cruciaal belang. Verhardingswerken zijn trouwens een van de activiteiten waar het voor DCA allemaal mee begon. Je kan dus wel stellen dat we een uitgebreide ervaring hebben in dit onderdeel van de bouwsector.

Betonverharding

Lineaire elementen via glijbekisting (machinaal of handmatig) bieden een structureel en kwalitatief sterker geheel dan prefab. Neem bijvoorbeeld verkavelingen waar nog een heleboel woningen moeten gebouwd worden na de aanleg van een nieuwe rijweg. Bovendien hebben deze een positief effect op de planning en toegankelijkheid van de woningen.

Burgerlijke bouwkunde

Binnen onze afdeling Burgerlijke Bouwkunde ligt de focus voornamelijk op het bouwen en renoveren van rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI), pompstations, wachtbekkens, en meer. Maar ook bekistingswerken van ondergrondse garages of grote kelders maken deel uit van onze expertise. Onze teams streven altijd naar een kwalitatieve aanpak op maat van het budget en de doelen van onze opdrachtgever. Om dat te bereiken gaan we een intensieve relatie aan met de opdrachtgever en diens studiebureau.

Grondverwerking

Voor grondverwerking rekenen we op onze afdeling DC Recycling. Binnen deze afdeling verwerken we puin, verkopen we grondstoffen en bieden we de kwaliteit die klanten van DCA gewend zijn. Zo geven we materialen en grondstoffen een nieuwe bestemming. Wil je meer weten over hoe we aan grondverwerking doen? Klik dan verder!

Ontdek meer