Goed gevulde orderportefeuille voor 2022

2022 belooft een druk jaar te worden! Zo staan er voor de komende maanden heel wat projecten in de steigers en zullen onze uitvoeringsactiviteiten op volle toeren draaien.

Onze bouwafdeling gaat aan de slag met de bouw van verschillende openbare projecten, zoals de bouw van een gemeentelijke basisschool in Hemiksem, een bouwproject in Arendonk, het bouwen van een zorginstelling in Malle, het verbouwen en uitbreiden van bestaande serviceflats naar een revalidatievoorziening in Geel en het bouwen van sociale woningen in Willebroek.

Daarnaast zitten er vanuit DCA Woonprojecten, onze eigen ontwikkelingsafdeling, nog heel wat residentiële bouwprojecten in de pijplijn voor 2022, onder andere in Sint-Antonius, Berchem, Sterrebeek, Borsbeek, Hasselt, Schilde en Vilvoorde.

Ook onze infra-afdeling heeft een goed gevuld orderboek met de uitvoering van nieuwe wegenbouwprojecten in onder andere Buggenhout, Rotselaar en Berendrecht.

We kijken uit naar een druk werkjaar! Uiteraard kunnen we dit niet realiseren zonder ons fantastische medewerkers, die elke dag opnieuw met volle overtuiging en passie het beste van zichzelf geeft om samen te bouwen aan de toekomst.