DCA is wederom een Great Place to Work

DCA is verheugd om opnieuw een Great Place to Work te zijn. Great Place to Work® is een onafhankelijke certificering voor het werkklimaat binnen organisaties.

In januari 2023 konden alle DCA medewerkers via een anonieme enquête hun mening geven over onze onderneming. Deze Trust Index geeft, op basis van 60 stellingen, een inzicht in hoe medewerkers zich écht voelen, door oa. te kijken naar vertrouwen, eerlijkheid en plezier in hun onderling relaties. Om als Great Place to Work gecertificeerd te worden, dien je een gemiddelde score van 70% of hoger behalen.

Met een mooi eindresultaat van 85% behaalde DCA vlot deze doelstelling. We scoorden zelf 5% beter dan de vorige editie. Een teken dat de voortdurende inspanningen om een aangename werkomgeving te creëren worden gesmaakt door de collega’s.

Fijne werkomgeving

Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes. DCA doet daarom al het nodige om een positieve en aangename werkomgeving te creëren en zijn zeer blij met deze erkenning van het gevoerde beleid.

We zullen er alles aan doen om ook in de toekomst een aangename werkplek te blijven! Wil jij ook deel uitmaken van onze Great Place to Work? Bekijk onze openstaande vacatures via jobs.dca.be.