Bereikbaarheid tijdens Kerstverlof

11 dec 2023

We wensen iedereen alvast een prettig Kerstverlof en een gezond 2024 !

 

Traditioneel zijn wij tijdens de kerstvakantie 2 weken collectief gesloten. Dat betekent dat onze kantoren gesloten zijn en onze werven stilliggen van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024. Alle collega’s genieten van een periode van rust en gezelligheid en zijn gedurende 14 dagen niet of slechts beperkt bereikbaar via mail en telefoon.

 

Noodgevallen

Omgewaaide werfhekken die op een fietspad liggen? Een lek op een werf? Ondanks tal van voorzorgsmaatregelen met het oog op de vakantie, kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Merk je iets op aan één van onze werven? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0800 96 222. Onze noodcentrale luistert naar uw verhaal en onderneemt vervolgens verdere stappen om zo snel mogelijk een collega ter plaatse te sturen.

We vragen je uitdrukkelijk om zelfs bij een noodsituatie in geen geval de werf te betreden omwille van valgevaar en andere risico’s en danken u alvast voor uw medewerking!
 

DCA Woonprojecten

Vragen over een DCA Woonproject? Onze vastgoedadviseurs en makelaars blijven de hele vakantie bereikbaar. Je kan hen contacteren of een afspraak maken via de verschillende projectwebsites.

 

Tot in het nieuwe jaar!